Fredheim Maskin AS starter med Sandvik mobile Knuse- og Sikteverk

Fredheim Maskin AS starter med Sandvik mobile Knuse- og Sikteverk

Vi er stolte av å starter med Sandvik mobile Knuse- og Sikteverk (Sandvik Mobiles).

Disse maskinene vil av oss vises for første gang under våre «KNUSEDAGER» i Spydeberg 22-24 okt.

Vi vil ha høyest fokus på HD og XHD ”Heavy Range” fra Sandvik. Vi ser på dette som god og riktig utvidelse av vårt allerede velkjente Keestrack program av knuse og sikteverk.

Spesielt vil fokuset være på kjefteknuser UJ440 også tidligere kjent som ”1208” og de større UJ540/ UJ640 og UH421(”roadmaster”) og øvrig kon og spindelserie samt dobbel siktene til Sandvik.

Vi viser kombinasjonen Sandvik grovknuser og Spindel på våre ”KNUSEDAGER” i oktober.

Flere av ansatte fra Sandvik Norge vil få tilbud om ansettelser hos oss, og vi vil også gå aktivt ut for å finne mer personell.

Vi vil bruke de neste 3-5 mnd på å bygge opp delelager, support og service på Sandvik, så dette skal bli høyt og riktig nivå.

Fredheim Maskin AS vil jobbe steinhardt fremover for å betjene markedet for nye og eksiterende Sandvik kunder i mobile segmentet.

Vi vil fortsette som før med Keestrack knuseverk og sikteverk fra 17-60 tonn og satse tungt på Sandvik sine 50-130 tonns maskiner.

Fredheim Maskin AS vil nå tilby utstyr fra «øverste hylle» i alle segment innom grovknusing, finknusing, gjenvinning knusing og opplag/lastesystem.

Sandvik (knuse- og sikteverk), Keestrack (knuse og sikteverk), Telestack (opplag og lastesystem) og Neuenhauser (stjernesikt) vil vises i full produksjon på våre ”KNUSEDAGER 22-24 okt”.

For mer informasjon om Sandvik Mobiles kan Dere klikke på linken nedenfor:

www.construction.sandvik.com

Sandvik-Keestrack